2015. augusztus 30., vasárnap

Autumn is coming





I don't know how others feel about autumn but I realised I love it. During whole winter and spring I always wait for summer because I usually get tired of the cold and everything and in summer all you get is freedom and sun! And I love summer it is the best part if the year,but in the end of august when it is almost school and it is Still so hot but you cant do anything...all I want is a cold day with coffee in my hand sitting in a blanket.
Yeah it is kind of bad that it is school time again, but at this point I feel I miss my friends, and I miss being organized and busy. I had nearly 3 months lazyness, now it is time to be back!
Oh yes and fashion? You can get dressed  the best in autumn, because it is not so hot, but at the same time it is not so cold! I think it is just perfect for everything.
There are some pictures to inspire, brace yourselves autumn is coming!

Nemtudom más hogy van vele, de én rájöttem hogy szeretem az őszt. Igaz, egész télen és tavasszal a nyarat várom hisz addigra már épp elegem van az iskolából, meg úgy a hidegből és mindenből. És nyáron mit kapsz? Szabadságot és meleget szerencsére. Imádom a nyarat és ez a kedvenc évszakom az évben.. Viszont általában a nyár végére, augusztus utolsó napjaira már kezd elegem lenni a melegből, hiszen mindjárt itt a suli és már nincs miért örülni a melegnek. Ilyenkor már csak arra vágyok hogy egy pokrócba csavarva kávét igyak egy borús napon.
Kicsit talán rossz hogy újra itt az iskola, viszont van jó oldala is. Azon a ponton vagyok hogy már hiányoznak a barátaim és hiányzik hogy az életemnek rendszere legyen. Majdnem 3 hónapig lustulhattam úgyhogy itt az ideje, hogy vissza térjek!
Na és még nem is mondtam! Divat! Ez a legjobb évszak divat szempontjából, se túl meleg se túl hideg nincs. Ősz pont tökéletes mindenre.
Úgyhogy itt van néhány kép ami talán inspirálóan hat, vigyázzatok magatokra, közeleg az ősz!





pictures via pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése